Matrix SoColor Beauty ingrijirea parului vopsit

19×
Matrix SoColor Beauty ingrijirea parului vopsit
Matrix SoColor Beauty ingrijirea parului vopsit
24RON
26,67RON / 100 ml, incl. TVA
culoare 8M (Light Blonde Mocha) 90 ml
Cod: MTX1608 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Matrix SoColor Beauty
Caracteristici

Cu vopseaua de păr Matrix Socolor Beauty vă bucurați de rezultatul exact  al culorii dorite, fără surprize neplăcute. Compoziția specială are grijă de păr și coloranții avansați asigură acoperirea firelor albe.

Caracteristici

  • oferă control asupra rezultatului culorii
  • protejează părul de deteriorare
  • acoperă firele albe
  • îngrijește intens părul
  • dă părului un aspect radiant

Compoziția

  • hexaforce polymer - întărește cortexul interior pentru a menține culoarea
  • ceramide și polimer catonic - netezește și înmoaie cuticulele pentru o suprafață uniformă
  • ulei de jojoba - hrănește și dă strălucire

Cum se aplică

A se folosi cu dezvoltatorul recomandat Matrix Cream.

Amestecați culoarea SOCOLOR beauty cu dezvoltatorul ales cu grijă Matrix în proporție de 1 : 1. De exemplu: 45 ml SOCOLOR beauty + 45 ml dezvoltatorul Matrix Cream. Se aplică pe păr și se lasă la temperatura camerei timp de 30 până la 45 de minute, după cum este necesar. Apoi se clătește bine părul.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Notă importantă

Coloranții pentru păr pot cauza reacții alergice severe. A se purta mănuși de protecție. Citiți și urmați instrucțiunile. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot crește riscul de alergie. Nu vă colorați părul dacă: — aveți o erupție pe față sau aveți scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, — ați avut vreodată orice reacție după colorarea părului, — ați avut în trecut o reacție la un tatuaj temporar cu „henna neagră”. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea rănită. A nu se utiliza la vopsirea genelor și sprâncenelor. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul. Conține amoniac. Conține rezorcinol. Conține fenilendiamine (toluendiamine).
Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Culoare
blond

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.

Rating Matrix SoColor Beauty19