Marvis Flavour Collection set pentru îngrijirea dentară II.

Marvis Flavour Collection set pentru îngrijirea dentară II.
Marvis Flavour Collection set pentru îngrijirea dentară II.
set pentru îngrijirea dentară II.

Cod: MVI02200 | Acest produs este momentan indisponibil

Cinnamon Mint pastă de dinți 25 ml + Strong Mint pastă de dinți Classic 25 ml + Whitening Mint pastă de dinți 25 ml

Descriere Marvis Flavour Collection
Caracteristici

Pasta de dinți oferă dinților și gingiilor o îngrijire completă. Curăță dinții de placa dentară și de resturile alimentare, tratând inclusiv gingiile și mucoasa cavității bucale.

Setul conține:

  • Cinnamon Mint pastă de dinți 25 ml
  • Strong Mint pastă de dinți Classic 25 ml
  • Whitening Mint pastă de dinți 25 ml

Caracteristici:

  • elimină depunerea tartrului
  • reduce formarea plăcii dentobacteriene
  • îngrijește gingiile
  • curăță eficient dinții

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de pastă pe periuța de dinți și se curăță dinții, timp de cel puțin 2 minute. Se clătește bine cavitatea bucală. Dinții se curăță de cel puțin de 2 x pe zi, cu o periuță de bună calitate.

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Marvis

Pastele de dinţi Marvis transformă spălatul pe dinţi zilnic într-o experienţă unică! Aceste îndrăgite paste de dinţi italiene au arome amuzante şi neobişnuite transformă periatul dinţilor în distracţie! De exemplu puteţi încerca aroma unică de scorţişoară, de lemn dulce, de iasomie sau de ghimbir!
Pe lângă aceste arome unice şi proaspete, Marvis curăţă perfect dinţii şi îi protejează de carii şi de depunerea tartrului. Pastele sunt conţinute în ambalaje retro, care amintesc de tuburile cu vopsele în ulei. Sortimentul Marvis conţine şi ape de gură, periuţe de dinţi şi alte preparate eficiente pentru o igienă dentară perfectă.
Brand-ul Marvis s-a născut în anul 1958 la Florenţa. Prima pastă Marvis era destinată fumătorilor şi s-a impus datorită efectelor deosebite de albire a dinţilor şi gustului său intens, de mentă. După acest mare succes, în oferta Marvis au început să apară şi alte paste de dinţi cu arome inovatoare, care au devenit imediat preferatele consumatorilor. Pastele de dinţi Marvis sunt fabricate folosind o metodă tradiţională, cu un succes dovedit peste ani şi garantează o textură fină şi bogată, plină de prospeţime intensă!

Rating Marvis Flavour Collection