Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette pentru femei

Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette pentru femei
50 ml
211RON

422,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MAJ01480 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Marc Jacobs Daisy Love Spring
Compoziție

Îndrăgostiți-vă de parfumul primăverii, surprins perfect de apa de toaletă pentru femei Marc Jacobs Daisy Love Spring. O singură parfumare vă transportă pe o pajiște plină de margarete înflorite, în mijlocul naturii care se trezește. Lăsați-vă purtată de acest parfum, care radiază un aer plin de viață și de o prospețime extraordinară.

  • un parfum dulce și proaspăt, cu tonuri de fructe și de flori
  • face parte din colecția de ediții limitate ale parfumurilor Marc Jacobs – Spring
  • linia Marc Jacobs Spring din anul 2021 este definită de nuanța de verde Neo Mint

Compoziția parfumului
Aroma dulce a smochinelor delicioase vă dezarmează încă din primul moment. La scurt timp, experiența olfactivă este intensificată de aroma îmbătătoare a florilor de bujor roz. Totul este desăvârșit de tonurile laptelui de smochine, care creează, pe loc, o dependență de acest uimitor parfum.

Povestea parfumului
După succesele din anii anteriori, în 2021 Marc Jacobs vine cu o ediție limitată a parfumului Daisy. Parfumul Marc Jacobs Daisy Love Spring a fost lansat împreună cu apele de toaletă Daisy Spring și Daisy Eau So Fresh Spring, toate de culoarea asociată liniei acestui an. Este vorba de nuanța de verde Neo Mint.

Această culoare contrastează cu popularul roz, dar, totodată, îl completează perfect. Nuanța de verde proaspăt, ce reflectă intens natura, se regăsește atât în ​​colecția de modă Marc Jacobs, cât și în flaconul cu parfumul proaspăt și primăvăratic Daisy Love Spring.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bujor roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
smochin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
nectar de smochin
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Love Spring