Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette pentru femei

7×
Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Love Daze Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
373RON

Economisiți 52%
50 ml
179RON

358,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MAJ01317 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Marc Jacobs Daisy Love Daze
Compoziție

Opriți-vă gândurile o secundă și urmăriți aroma dulce de osmanthus. Vă conduce acolo unde apa de toaletă Marc Jacobs Daisy Love Daze vă amețește simțurile, ca și când v-ați fi pus ochelari roz. Anul acesta însă, lentilele ochelarilor au culoarea cantaloupe.

  • ediția limitată, de primăvară, a parfumului Marc Jacobs Daisy - Daze
  • ediția parfumului Daisy pentru anul 2020 are culoarea cantaloupe
  • un parfum vibrant, de primăvară, cu tonuri dulci de flori și de fructe

Compoziția parfumului
Debutează cu note cremoase, de caise. La scurt timp, înflorește nota de osmanthus, cu care formează un duo radiant. Finalul cald și dulce se desfășoară sub semnul acordului captivant de ambră aurie.

Povestea parfumului
Flaconul ediției limitate, de primăvară, a parfumului Marc Jacobs Daisy Love Daze are culoarea cantaloupe, caracteristică pentru întreaga colecție Daisy Daze din anul 2020. Astfel, nu numai sticla, ci și petalele florilor au o nuanță de primăvară, care, împreună cu centrul auriu, formează o combinație adorabilă.

Numele Daze exprimă senzația plăcută de amețeală a simțurilor și reflectă caracterul vesel și exuberant al acestui parfum primăvăratic, cu tonuri dulci, de fructe.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
caise
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Love Daze7