Marc Jacobs Daisy

eau de toilette pentru femei 100 ml

13×
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Marc Jacobs Daisy eau de toilette pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
275RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: MAJ0006 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Marc Jacobs Daisy
100 ml | 275RON

Descriere parfum Marc Jacobs Daisy

Parfumul Marc Jacobs Daisy te transportă într-o poiană scăldată în soare, plină de margarete delicate. Este tânăr, vesel, jucăuș și de o eleganță necăutată - exact ca și femeia pentru care a fost creat.

  • un parfum efervescent, floral-lemnos
  • pentru femeia tânără și romantică
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Notele de vârf conțin acorduri de fructe de pădure, de violete și de grepfrut. Inima florală preia ștafeta, cu note elegante de iasomie și de gardenie. Baza catifelată este alcătuită din lemn alb, mosc și o picătură de vanilie.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Daisy este întruchiparea fericirii și a optimismului. Această idee este reflectată, de asemenea, în sticla de parfum, cu capacul jucăuș, decorat cu margarete retro din plastic. Atemporalul parfum, lansat în anul 2007, este creația legendarului parfumier Alberto Morillas.

Compoziție

Note varf
fragi, frunze de violete, grapefruit roșu
Note inima
gardenie, iasomie, violeta
Note baza
mosc, Pădurile albe, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy

Adaugă o nouă recenzie

4.0
13 Evaluare
8
3
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală