Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette pentru femei

6×
Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
373RON

746,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MAJ01316 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Marc Jacobs Daisy Dream Daze
Compoziție

Visați puțin în fiecare zi și lăsați-vă gândurile să hoinărească. De exemplu, într-o poiană presărată cu flori, unde vă conduce apa de toaletă pentru femei Marc Jacobs Daisy Dream Daze. Aroma lejeră și liberă vă farmecă simțurile.

  • ediția limitată, de primăvară, a parfumului Marc Jacobs Daisy - Daze
  • ediția parfumului Daisy pentru anul 2020 are culoarea cantaloupe
  • într-un fermecător flacon cu decorații florale

Compoziția parfumului
Debutul catifelat decurge în regia florii de wisteria, la care se adaugă curând aroma proaspătă a fructului de longan, similară cu cea a fructelor de lici. Moscul mătăsos formează o bază seducătoare. Un parfum lejer, exuberant și jucăuș, de primăvară și vară, o creație Alberto Morillas.

Povestea parfumului
Edițiilor limitate Marc Jacobs Daisy Twinkle și Daisy Sunshine, din anii anteriori, li se adaugă, în 2020, o nouă colecție de primăvară, denumită Daze, care exprimă o amețeală plăcută a simțurilor. Culoarea centrală a întregii colecții este cantaloupe.

Frumoasa nuanță primăvăratică conturează caracterul aromei și vă conferă bună dispoziție. Împreună cu detaliile aurii, transformă parfumul Marc Jacobs Daisy Dream Daze într-o creație senzuală, cu care faceți senzație nu numai primăvara.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
wisteria
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
longan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc curat
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Dream Daze6