Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum unisex

Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum unisex
Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum unisex
120 ml

Cod: MCR01081 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Mancera Soleil d'Italie
Compoziție

Apa de parfum unisex Mancera Soleil d'Italie oferă un duo ideal: tonuri proaspete și de fructe. Un parfum debordând de energie, care vă ține companie toată vara - și nu numai.

  • pentru optimiștii iremediabili
  • parfum unisex

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota calabriana, cardamom, piper roz, mandarina, portocala amara, limette
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir bulgaresc, tonuri acvatice, frunze de patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, ambra, mosc alb, lemn de guaiac, cedru
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Despre brand Mancera

Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Soleil d'Italie