Revolution Skincare Granactive Retinoid 2%ser pentru corectarea tonului pielii

1×
Revolution Skincare Granactive Retinoid 2% ser pentru corectarea tonului pielii
Revolution Skincare Granactive Retinoid 2% ser pentru corectarea tonului pielii
30 ml

Cod: MUR06082 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandurilor W7, Rude, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution PRO, Makeup Revolution, I Heart Revolution și Makeup Obsession de minim 120 RON și primiți cadou un mystery bag plin de produse cosmetice în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Revolution Skincare Granactive Retinoid 2%
Caracteristici

Serul pentru corijarea nuanței tenului Revolution Skincare Granactive Retinoid 2% conferă tenului un aspect sănătos, fără riduri sau pete pigmentare.

Caracteristici:

  • compensează nuanța neuniformă a tenului
  • facilitează reînnoirea naturală a celulelor epiteliale
  • tenul capătă un aspect fin și uniform
  • reduce ridurile și liniile fine
  • produs vegan

Ingrediente:

  • retinol - rafinează textura pielii
  • nu conține derivați din petrol
  • nu conține parfum, gluten și alcool

Mod de aplicare:
Seara, se pun câteva picături de ser pe tenul curat și se întinde uniform, cu mișcări delicate.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
împotriva petelor pigmentare, unificare
Substanțe active
retinol

Despre brand Revolution Skincare

„Ten îngrijit, fond de ten perfect.“ Altfel spus, cu cât vă îngrijiți mai bine tenul, cu atât mai bine va arăta machiajul. Iar rezultatul perfect vă stă la îndemână – mai precis produsele cosmetice Revolution Skincare, sub umbrela popularului brand Makeup Revolution, care oferă totul pentru un machiaj perfect.

Marea majoritate a produselor Revolution Skincare au compoziție vegană – nu conțin, deci, ingrediente ca ceara de albine sau lanolina. Liniile de produse oferă soluții pentru fiecare tip de ten și combat probleme ca acneea, deshidratarea, ridurile sau pielea lăsată. Conțin nu numai creme de îngrijire sau măști de curățare, ci și uleiuri sau spray-uri pentru ten. Nu ratați nici exfoliatorul Revolution, cu efect miraculos, de netezire și de fermitate, pentru ten. În plus, curăță porii în profunzime, conferind tenului un look tineresc și luminos.

Din asortimentul Revolution Skincare trebuie menționate și uleiurile CBD, care provin din cânepă. Uleiurile CBD și-au câștigat o popularitate crescândă și binemeritată în întreaga lume. Au efecte nutritive remarcabile și calmează eficient iritațiile pielii. Iar, dacă doriți să oferiți tenului o îngrijire cu adevărat maximă, nu ratați alegerea unui ser Revolution. Sunt disponibile în diverse variante, concentrate pe probleme ca micșorarea porilor dilatați, diminuarea ridurilor fine sau uniformizarea nuanței tenului.

Rating Revolution Skincare Granactive Retinoid 2%1