Maison Margiela(untitled) Eau de Parfum unisex

Maison Margiela (untitled) Eau de Parfum unisex
Maison Margiela (untitled) Eau de Parfum unisex
Nou
Livrare gratuită
100 ml
591RON

591,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MMG00344 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Maison Margiela (untitled)
Compoziție

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex Maison Margiela (untitled) , a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

  • pentru optimiștii iremediabili
  • parfum unisex
  • pentru femei și bărbați

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala amara, galbanum, cimisir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, galbanum
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, lemn de cedru, tămâia
Grupe de parfumuri
aromatice, verzi, lemnoase

Despre brand Maison Margiela

Originalitate, creativitate și un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconvențional, colecția REPLICA și parfumurile inconfundabile.

În anul 1988, creatorul de modă Martin Margiela a fondat la Paris casa de haute couture care-i poartă numele. Brandul Maison Margiela se remarcă prin concepte netradiționale despre modă și despre parfumuri, interpretate ca opere de artă. O atenție deosebită merită colecția REPLICA, din anul 1994, care prezintă îmbrăcăminte și reproduceri ale unor accesorii din întreaga lume, lucrate manual. Fiecare piesă are o etichetă care îi descrie povestea și materialul. În 2012, acestei colecții unice i-au fost adăugate parfumuri de lux.

Cum miros amintirile? Vă răspund parfumurile REPLICA, create în colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumați-vă și vă veți aminti.

Rating Maison Margiela (untitled)