MAC Prep + Primecontur de baza pentru ruj

MAC Prep + Prime contur de baza pentru ruj
MAC Prep + Prime contur de baza pentru ruj
1,7 g

Cod: MAC01563 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului MAC Prep + Prime
Caracteristici

Caracteristici:

  • hidratează și îngrijește buzele
  • buzele arată pline și sănătoase
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se aplică uniform pe buze, înainte de aplicarea rujului.

Caracteristici

Consistență
balm

Despre brand MAC

Cosmetica decorativă profesională M·A·C dictează, de mulți ani, tendințele globale în culisele modei. Colaborează cu personalități proeminente ale artei, ale modei și ale culturii pop și își asumă motto-ul „Toate vârstele, toate rasele, toate genurile". Pentru milioane de oameni, a devenit mult mai mult decât un simplu brand de beauty.

Make-up Art Cosmetics s-a născut la Toronto, în Canada. Impulsul pentru apariția sa l-a constituit calitatea insuficientă a produselor de machiaj disponibile în acel moment în magazine. Artistul de machiaj și fotograful Frank Toskan, împreună cu Frank Angelo, proprietarul unui salon de coafură, au creat o colecție proprie de cosmetice decorative. Aceasta îndeplinea cele mai exigente cerințe ale fotografiei de modă și ale machiajului de artă, având în industria cosmetică efectul unui cutremur.

Bogăția unică a gamei de farduri, combinația de glamour și eleganță cu caracterul practic și „street style“, artiști de machiaj în locul vânzătorilor clasici și puțin spirit rebel - toate aceste atuuri au creat admirație și imaginea calității inovatoare pentru cosmeticele MAC. Astăzi, brandul este reprezentat în 90 de țări și lansează în fiecare an peste 50 de colecții.

Rating MAC Prep + Prime