MAC Cosmetics Lipglass lip gloss

MAC Cosmetics  Lipglass lip gloss
MAC Cosmetics  Lipglass lip gloss
Nou
Economisiți
95RON

Economisiți 14%
culoare Candy Box 3,1 ml
82RON

Cod: MAC03061 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descrierea produsului MAC Cosmetics Lipglass
Caracteristici

Luciul de buze MAC Cosmetics Lipglass dă buzelor un aspect minunat.

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează buzele
  • conferă buzelor o culoare saturată

Cum se utilizează:
Se aplică pe buze un strat uniform, cu aplicatorul.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
hidratant

Despre brand MAC Cosmetics

Cosmetica decorativă profesională M·A·C dictează, de mulți ani, tendințele globale în culisele modei. Colaborează cu personalități proeminente ale artei, ale modei și ale culturii pop și își asumă motto-ul „Toate vârstele, toate rasele, toate genurile". Pentru milioane de oameni, a devenit mult mai mult decât un simplu brand de beauty.

Make-up Art Cosmetics s-a născut la Toronto, în Canada. Impulsul pentru apariția sa l-a constituit calitatea insuficientă a produselor de machiaj disponibile în acel moment în magazine. Artistul de machiaj și fotograful Frank Toskan, împreună cu Frank Angelo, proprietarul unui salon de coafură, au creat o colecție proprie de cosmetice decorative. Aceasta îndeplinea cele mai exigente cerințe ale fotografiei de modă și ale machiajului de artă, având în industria cosmetică efectul unui cutremur.

Bogăția unică a gamei de farduri, combinația de glamour și eleganță cu caracterul practic și „street style“, artiști de machiaj în locul vânzătorilor clasici și puțin spirit rebel - toate aceste atuuri au creat admirație și imaginea calității inovatoare pentru cosmeticele MAC. Astăzi, brandul este reprezentat în 90 de țări și lansează în fiecare an peste 50 de colecții.

Rating MAC Cosmetics Lipglass