L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incellset de cosmetice

1×
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell set de cosmetice
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell set de cosmetice
pentru femei II. 3 buc

Cod: LOP3517 | Acest produs este momentan indisponibil

GlucoBoost sampon de curatare pentru par vopsit 250 ml + balsam 250 ml + spuma pentru volum pentru păr vopsit 125 ml

Un cadou pentru tine
Achiziționați produse L’Oréal Professionnel pentru îngrijirea părului, de minim 140 RON și vă oferim cadou, un ulei nutritiv la 30 ml pentru toate tipurile de păr și o cremă multifuncțională pentru părul tratat termic la 50 ml, din colecția Mythic Oil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit, Îngrijire păr subțiat și căderea părului
Efect
stimulează creșterea
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Tipul scalpului
scalp sensibil

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell