L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incellset de cosmetice

1×
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell set de cosmetice
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell set de cosmetice
set de cosmetice

Cod: LOP3517 | Acest produs este momentan indisponibil

GlucoBoost sampon de curatare pentru par vopsit 250 ml + balsam 250 ml + spuma pentru volum pentru păr vopsit 125 ml

  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Caracteristici

Tipul scalpului
scalp sensibil
Tipuri de păr
Îngrijire păr subțiat și căderea părului, par vopsit
Efect
Stimularea creșterii părului
Tipuri de seturi
ambalaj economic

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell