L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill șampon pentru par deteriorat

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill șampon pentru par deteriorat
L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill șampon pentru par deteriorat
500 ml

Cod: LOP1371 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Professionnel de minim 90 RON și primiți cadou crema cu protecție termică Serie Expert Pro Longer la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill
Caracteristici

Descriere:
Șamponul special L'Oreal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill este proiectat pentru protecția și regenerarea profundă a părului deteriorat și fragil.

Șamponul conține ingredientele active Keratin și Incell, care restaurează textura părului deteriorat, îi netezesc suprafața și îl hrănesc intensiv. În plus, șamponul protejează părul față de influențele externe adverse.

Utilizarea regulată a șamponului L'Oreal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill întărește semnificativ părul, care va fi și va arăta frumos și sănătos.

Efecte:

  • regenerează și întărește
  • reîntregește vârfurile despicate
  • netezește fibra părului
  • protejează părul împotriva influențelor mediului

Compoziție:
Pro-Keratin – regenerează firele de păr deteriorate
Incell – netezește și protejează părul

Mod de aplicare:
Șamponul se aplică pe părul ud, se spumează și se masează în păr și în scalp cu degetele. Apoi se clătește șamponul, cu apă din abundență.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro-Keratin Refill