L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 culoare par

46×
L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 culoare par
L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 culoare par
41RON
68,33RON / 100 g, incl. TVA
culoare 7,23 60 g
Cod: LOP1197 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

 

 

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de peste 140 RON și primiți cadou un fixativ de păr pentru fixare puternică la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 25.06.2021

Descriere L’Oréal Professionnel Inoa ODS2
Caracteristici

Insuflați părului o viață nouă și redați-i frumusețea. Vopseaua de păr L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 acoperă perfect părul cărunt și intensifică sau iluminează nuanțele naturale, lăsând părul suplu, strălucitor și irezistibil de moale.

Caracteristici:

  • acoperă complet firele albe și asigură părului o culoare perfectă
  • părul devine flexibil, lucios și neted ca mătasea
  • decolorează părul cu până la 3 nuanțe
  • foarte ușor de aplicat
  • îngrijește părul

Ingrediente:

  • fără amoniac
  • fără miros
Aplicare:

Amestecați în proporția recomandată crema colorantă cu oxidantul Inoa Rich Oxidant ODS, conceput special pentru această vopsea.

Pentru completarea și înviorarea culorii, folosiți oxidanți cu valori de 3 % sau 6 %.

Dacă trebuie să acoperiți un păr cenușiu cu firul mai gros sau să modificați culoarea cu mai multe tonuri, alegeți un oxidant cu valoarea de 9 %. Cremele oxidante nu sunt incluse în pachet.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Culoare
castaniu

Am scris despre L’Oréal Professionnel Inoa ODS2
Articole

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Inoa ODS246