L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare usoara

16×
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare usoara
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare usoara
500 ml
42RON

8RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOP2388 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Infinium
Caracteristici

Visați la o coafură superbă, ca la saloanele de modă? Fixativul profesional L’Oréal Professionnel Infinium a fost creat special pentru stiliștii din culisele defilărilor de modă. Combină avantajele unei coafuri ferme cu o strălucire orbitoare și o formulă ultra lejeră, care nu lipește părul. Descoperiți fixativul cu care realizați ușor orice coafură în tendințe.

Caracteristici:

  • întărește imediat coafura
  • compoziție foarte ușoară și uscată
  • nu lasă urme în păr
  • se usucă instantaneu și nu lipește părul
  • dă strălucire părului

Mod de utilizare:
Pulverizați pe părul uscat.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, fermitate
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare ușoară

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium16