L’Oréal Professionnel Infiniumfixativ profesional fixare usoara

16×
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare usoara
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare usoara
500 ml
29RON

Cod: LOP2388 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.07.2020
Ridicare personală
miercuri 08.07.2020

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Infinium
Caracteristici

Lacul de păr L’Oréal Professionnel Infinium Infinium fixează durabil coafura și, astfel, asigură un control maxim asupra părului.

Caracteristici:

  • oferă instantaneu volum părului
  • fixare puternică
  • nu lipește părul și conferă coafurii un aspect natural

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 30 cm.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium