L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare puternică

11×
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare puternică
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare puternică
500 ml
29RON

Cod: LOP2519 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Infinium
Caracteristici

Încercați fixativul adorat de coafori și de stiliști deopotrivă. Sprayul profesional cu fixare foarte puternică L’Oréal Professionnel Infinium oferă coafurii dvs. o fixare maximă, pentru un aspect perfect și durabil. De dimineața până seara, indiferent ce provocări vă aduce ziua. Conferă părului suplețe, îl netezește fără să-l lipească și îl protejează față de influențele negative ale mediului.

Caracteristici:

  • menține coafura în stare perfectă, întreaga zi

  • oferă părului fixare extra puternică

  • conferă părului suplețe și strălucire

  • nu usucă și nu încarcă părul

  • netezește coafura și îi conferă luciu

  • nu lipește

Aplicare:
Se aplică pe părul uscat, de la o distanță de aproximativ 35 cm. Pentru mai mult volum, aplicați lacul la rădăcina părului.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium11