Descrierea produsului L’Oréal Paris Préférence
Caracteristici

Descriere:
Vopseaua de lux L'Oreal Paris Preference ofera parului o stralucire brilianta. Stralucirea luminoasa a parului va dura pana la opt saptamani. Formula este imbogatita, avand complexul Hi-Shine si ingrediente colorante extrem de rezistente. Pachetul include, de asemenea, un tratament final imbogatit cu filtre UV si vitamina E. Parul  va ramane matasos si stralucitor. Cu o culoare precum Preference ultra-intensa si de lunga durata, iti poti rasfata parul cu luxul pe care il merita.

Efecte:

  • ofera parului o stralucire brilianta
  • culoare extrem de rezistenta pana la opt saptamani
  • culoare de durata ultra-intensa
  • par matasos

Compozitie:

  • complexul Hi-Shine ofera parului  o stralucire brilianta
  • protectie UV si vitamina E - pentru un par stralucitor si matasos
  • ingrediente colorante foarte rezistente

Cum se aplica:

Optiunea 1: Aplicati pe parul natural
Pentru par natural sau pentru par care nu a fost vopsit timp de trei luni. Inainte de aplicare, se umezeste parul fara a-l spala.

Pregatirea:
Puneti un prosop pe umeri pentru a va proteja hainele. Folositi manusile de protectie.
Deschideti tubul de vopsea si turnati continutul lui peste oxidant. Puneti capacul la loc si agitati energic. Rasuciti varful aplicatorului imediat dupa amestecare, pentru a evita spargerea flaconului si varsarea continutului.

Aplicarea:
Aplicati pe tot parul. Aplicati amestecul incepand de la radacini si pe firele gri. Impartiti parul in sectiuni mici si egale folosind varful aplicatorului. Apoi aplicati vopseaua pe intreaga lungime a parului.
Masati amestecul peste tot parul pana la saturatie. Aruncati amestecul ramas. In cazul in care vopseaua a atins portiuni ale pielii, curatati cu o discheta de bumbac umeda. Lasati vopseaua sa actioneze timp de 30 minute.
Nu pastrati niciodata amestecul neutilizat, intotdeauna aruncati amestecul ramas pentru a evita spargerea flaconului si varsarea continutului.
Turnati putina apa calda si masati usor. Clatiti bine pana cand apa ramane limpede. Intindeti balsamul in mod uniform pe intreaga suprafata a parului. Masati usor si lasati sa actioneze timp de doua minute. Clatiti bine. Protejati culoarea si stralucirea parului matasos folosind balsamul. Folositi saptamanal timp de 6 saptamani.

Optiunea 2:
Pentru par deja vopsit. Inainte de aplicare umeziti parul fara a-l spala.

Pregatirea
Puneti  un prosop pe  umeri pentru a va proteja  hainele.  Folositi manusile de protectie.
Desfaceti recipientul  de vopsea si turnati intregul continut in flaconu cu oxidant.  Puneti capacul si agitati bine flaconul. Rasuciti varful aplicatorului imediat dupa amestecare, pentru a evita varsarea si deteriorarea  flaconului .

Aplicare:
Aplicati amestecul  la radacina parului. Impartiti parul in sectiuni  mici cu ajutorul varfului aplicatorului si apoi masati. Lasati sa actioneze timp de 20 minute.
Aplicati amestecul  pe  toata lungimea parului. Aruncati amestecul neutilizat in scopul evitarii eventualelor daune cauzate de varsarea continutului.
In cazul in care vopseaua ajunge pe piele, stergeti cu o discheta de bumbac  umeda . Lasati sa actioneze 10 minute.
Nu pastrati amestecul neutilizat, aruncati-l imediat, pentru a evita spargerea flaconului  si eventualele daune cauzate de  varsarea continutului.
Turnati putina apa calda pe par si masati-l usor. Clatiti astfel pana cand apa devine incolora.
Aplicati balsamul  pe toata lungimea parului si masati usor. Lasati sa actioneze 2 minute. Clatiti bine.
Pastrati-va culoarea si stralucirea parului  si  senzatia de matase fina prin aplicarea balsamului.
Aplicati balsamul o data pe saptamana timp de 6 saptamani.

Instructiuni de protectie: Cititi inainte de a utilizare.
 Nu este indicata utilizarea de catre  persoanele sub 16 ani.
Trebuie sa faceti un test de  alergie a pielii cu 48 de ore inainte de  ficare utilizare, chiar daca ati mai utilizat vopsea de par anterior.
Important: Colorantii pentru par ar putea cauza  reactii alergice, care in anumite  situatii rare, ar putea fi severe. Pentru a reducet riscul apraritiei reactiilor alergice este  esential sa respectati  masurile de precautie de mai jos:  tatuajele  negre, temporare, cu henna, ar putea creste riscul aparitiei alergiei. Nu utilizati daca  aveti o eruptie pe fata sau aveti un scalp sensibil, iritat sau  cu probleme.  Ati avut  reactii  alergica dupa vopsirea parului, in trecut. Ati avut in trecut, o reactie alergica la tatuajul  negru, temporar, cu henna.

Cum se realizeaza un test de alergie, a pielii?
Indepartati bijuteriile.  Aplicati dupa ureche, cu un betisor cu vata,  un pic de vopsea neamestecata, pe o portiune  de marimea unei monede. Reaplicati de 2, 3 ori, permitand sa se usuce dupa fiecare aplicare. Inchideti bine flaconul cu vopsea. Lasati timp de 48 ore fara a spala, acoperi sau atinge portiunea testata.  Daca in aceasta perioda, simtiti reactii anormale, cum ar fi mancarime, inrosire sau umflarea portiunii testate sau in jurul ei, nu aplicati produsul.

Masuri  speciale:
In cazul in care in timpul aplicarii simtiti o reactie de genul : usturime intensa, iritatie, eruptie cutanata sau senzatie de arsura la niveluj scalpului, clatiti imediati si nu folositi produsul.
Daca aveti dificultati de respiratie, adresati-va imediat medicului.  Inainte de a vopsi parul deasemenea consultati medicul.
Daca in zilele urmatoare , dupa vospire, aveti senzatie de mancarime, roseata, sau apar pete pe scalp sau pe  piele,  se umfla ochii sau fata, aveti umflaturi sau eliminari ale scalpului, este recomandat sa va adresati doctorului.
A nu se la sa la indemana copiilor. Evitati contactul produsului  cu ochii sau pielea. A nu se utiliza pentru vospirea genelor si sprancenelor. Clatiti imediat ochii daca produsul intra in contact cu ei. Daca utilizati lentile de contact, este nevoie sa le indepartati inainte de clatire. Utilizati manusile incluse in pachet.
Clatiti bine parul dupa aplicare. Pregatiti si  aplicati amestecul intr-un spatiu bine ventilat. Nu inhalati sau  ingerati. Pentru toate intrebarile referitoare la sensibilitatea dumneavoastra  individuala, consulati medicul. Nu utilizati pentru barba sau mustata sau in orice alte scopuri decat pentru vopsirea parului.
Evitati orice contact inutil, cu pielea.  Asteptati cel putin 2 saptamani dupa ce ati utilizat relaxer, permanent, sau ati realizat o procedura de indreptare a parului. Nu utilizati produsul dupa ce ati vopsit parul cu henna  sau cu o vopsea progresiva.

Respectati intructiunile de utilizare.

Caracteristici

Substanțe active
vitamina E
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu

Despre brand L’Oréal Paris

Cosmetice L'Oreal Paris | L'Oréal Paris este probabil cea mai faimoasa companie franceza de cosmetice din lume. Marca dateaza din 1907, atunci cand un tanar chimist Schueller Eugène a descoperit un produs de colorare a părului. Acest produs discret a dat un impuls suplimentar la inceput, iar prin testele de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi si imbunatatite, care ar putea fi aplicate si pe corpul feminin. L'Oréal Paris a extins centrele de cercetare in doar cateva orase mari din lume. Astazi puteti regasi sub brandul L'Oréal Paris creme de fata, produse pentru par, parfumuri, dar si produse de make-up si altele.

Rating L’Oréal Paris Préférence

tracking pixel