Long 4 Lashes Lashser multi-activ pentru gene

2×
Long 4 Lashes Lash ser multi-activ pentru gene
Long 4 Lashes Lash ser multi-activ pentru gene
Livrare gratuită
FX5 Formula 3 ml
116RON

Cod: LFL4151 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Long 4 Lashes Lash

Serul multi-activ pentru gene Long 4 Lashes asigură genelor o densitate mai mare, previne căderea sau subțierea lor și le fortifică în mod durabil.

Caracteristici:

  • fortifică intens genele și le hrănește în profunzime
  • favorizează un aspect frumos și seducător
  • se aplică ușor și nu irită zona din jurul ochilor
  • potrivit pentru femeile cu machiaj permanent
  • potrivit pentru femeile cu extensii de gene
  • potrivit și pentru persoanele care poartă lentile de contact

Mod de aplicare:
Se aplică pe ochii bine demachiați, de-a lungul genelor de sus și de jos. Evitați apoi contactul direct cu ochii. Pentru maximizarea efectului, se va folosi zilnic, înainte de culcare, timp de 6 luni.

Pentru efecte de durată, se continuă utilizarea, de 3–4× pe săptămână.

Despre brand Long 4 Lashes

Long 4 Lashes oferă cosmetice de îngrijire specială, pentru piele, gene, sprâncene și un păr fără cusur. Sistemul inovativ de ingrediente active promovează activ regenerarea și aspectul sănătos al părului. Formulele unice ale produselor individuale sunt testate atent, sub supravegherea dermatologilor și a alergologilor, iar cosmeticele pentru ochi, sub supravegherea oftalmologilor.

Brandul Long 4 Lashes se concentrează pe aplicarea celor mai recente cercetări, pentru a elimina probleme enervante, cum ar fi pierderea excesivă a părului și a genelor, subțierea sprâncenelor, pielea pătată și altele. Serul rezultat conține o concentrație mare de ingrediente active, cu efect intens în locul de aplicare.

Long 4 Lashes, cosmeticele pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră, sunt acum disponibile și pe piața românească. Utilizați cosmeticele speciale care mențin sănătatea și frumusețea pielii, a genelor, a sprâncenelor și a părului!

Rating Long 4 Lashes Lash

tracking pixel