Loewe Esencia Eau de Toilette pentru bărbați

4×
Loewe Esencia Eau de Toilette pentru bărbați
Loewe Esencia Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
150 ml
510RON

340,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOW0095 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 25.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Loewe Esencia
Compoziție

Lăsați-vă eul activ, cosmopolit și seducător să iasă la iveală. Vă ajută Esencia Loewe, o apă de toaletă pentru bărbați, cu o compoziție predominant lemnoasă. Pur și simplu, deschideți capacul și pulverizați în jur acest parfum intens, aromatic, compus din 180 de ingrediente.

  • parfumul oriental lemnos întruchipează seducția masculină
  • o apă de toaletă ca o capodoperă complexă și senzuală
  • are un flacon elegant, absolut remarcabil

Compoziția parfumului
Prima impresie este creată de bergamota dulce și proaspătă, alături de tonurile de lămâie și de tarhon. În câteva momente, apar esențele de lavandă și de mușcată roz, condimentate cu un strop de nucșoară. Combinația de lemn de santal, cu mosc și ambră vă însoțește ca o aură, până când aroma dispare complet.

Povestea parfumului
Înainte de a vă învălui în aroma unică a parfumului Loewe Esencia Loewe, admirați-i flaconul. Forma sa evocă o grenadă de mână, iar culoarea verde sugerează măslinii din Andaluzia. În partea de sus a capacului puteți vedea o șapcă din piele, o aluzie la faima produselor din piele ale brandului Loewe.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper, cardamom
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, mosc, cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, picante, lemnoase

Despre brand Loewe

Faceți cunoștință cu brandul spaniol LOEWE.

Parfumurile LOEWE sunt literalmente opere de artă născute din natură. Fabricate în Spania, parfumurile LOEWE sunt naturale, organice și conțin uleiuri naturale de calitate, înalt concentrate.

Povestea brandului LOEWE a început în Spania anului 1846. În 2013, Jonathan Anderson, un designer de vârf al generației sale, a fost numit Director de Creație la LOEWE. Astfel a început un nou capitol al brandului, care pune pe prim plan meșteșugul, vibrantul stil de viață spaniol și o abordare a modei intelectuală, dar totuși jucăușă.

Primul parfum LOEWE creat de Jonathan poartă numele LOEWE 001. A fost creat în colaborare cu Núria Cruelles, parfumiera șefă a casei LOEWE. Compoziția sa, în același timp inovatoare și delicată, are aceleași prospețime, varietate și vitalitate ca și brandul LOEWE sub conducerea lui Jonathan.

Explorați vasta ofertă a parfumurilor LOEWE și încercați unele dintre parfumurile cele mai populare, cum ar fi LOEWE Solo pentru bărbați, cu tonuri citrice răcoritoare, apa de toaletă LOEWE Solo Cedro Eau, cu tonuri lemnoase și picante, sau apa de parfum LOEWE 7 Anonimo, cu note îmbătătoare, de tămâie și de piele. Doamnele pot încerca parfumul LOEWE Aura sau LOEWE 001, cu tentația tonurilor lemnoase.

Rating Loewe Esencia4