Loewe 001 Man Eau de Parfum pentru bărbați

Loewe 001 Man Eau de Parfum pentru bărbați
Loewe 001 Man Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
429RON

429RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOW0259 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 27.02.2021

Descriere parfum Loewe 001 Man
Compoziție

Savurați alegoria parfumată a misteriosului rege al naturii: copacul. În elegantul său flacon, apa de parfum Loewe 001 Man concentrează și reflectă calități precum naturalețea și unicitatea. Va deveni parfumul dvs. indispensabil, care vă reprezintă ca niciun altul din colecția dvs.

  • un parfum lemnos, floral
  • perfect pentru bărbații care iubesc viața
  • potrivit pentru fiecare zi, pe tot parcursul anului

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri citrice de bergamotă, de mandarine și de cardamon. La scurt timp, acestea lasă locul maiestuoasei note de lemn de santal, însoțită de un duo mediteranean de cedru cu chiparos. Prospețimea și originalitatea acestui parfum masculin sunt subliniate de ineditele semințe de morcov și de vetiverul dulce fumuriu. Finalul compoziției atrage atenția prin acordul cald de paciuli, care se topește în senzualitatea catifelată a combinației de mosc alb cu violete.

Povestea parfumului
Liniile simple ale flaconului, încoronate cu un capac din lemn, sugerează naturalețe și puritate. Parfumul Loewe 001 Man a apărut în anul 2016, împreună cu apa de parfum pentru femei Loewe 001 Woman. Parfumurile se completează reciproc.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, bergamota, vetiver
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de santal, chiparos, ambrette
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, patchouli, violeta
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, moscat

Despre brand Loewe

Faceți cunoștință cu brandul spaniol LOEWE.

Parfumurile LOEWE sunt literalmente opere de artă născute din natură. Fabricate în Spania, parfumurile LOEWE sunt naturale, organice și conțin uleiuri naturale de calitate, înalt concentrate.

Povestea brandului LOEWE a început în Spania anului 1846. În 2013, Jonathan Anderson, un designer de vârf al generației sale, a fost numit Director de Creație la LOEWE. Astfel a început un nou capitol al brandului, care pune pe prim plan meșteșugul, vibrantul stil de viață spaniol și o abordare a modei intelectuală, dar totuși jucăușă.

Primul parfum LOEWE creat de Jonathan poartă numele LOEWE 001. A fost creat în colaborare cu Núria Cruelles, parfumiera șefă a casei LOEWE. Compoziția sa, în același timp inovatoare și delicată, are aceleași prospețime, varietate și vitalitate ca și brandul LOEWE sub conducerea lui Jonathan.

Explorați vasta ofertă a parfumurilor LOEWE și încercați unele dintre parfumurile cele mai populare, cum ar fi LOEWE Solo pentru bărbați, cu tonuri citrice răcoritoare, apa de toaletă LOEWE Solo Cedro Eau, cu tonuri lemnoase și picante, sau apa de parfum LOEWE 7 Anonimo, cu note îmbătătoare, de tămâie și de piele. Doamnele pot încerca parfumul LOEWE Aura sau LOEWE 001, cu tentația tonurilor lemnoase.

Rating Loewe 001 Man