Liz ClaiborneMambo for Men eau de cologne pentru bărbați

Liz Claiborne Mambo for Men eau de cologne pentru bărbați
Liz Claiborne Mambo for Men eau de cologne pentru bărbați
100 ml

Cod: LIZ0118 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Descriere Liz Claiborne Mambo for Men
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcat în orice societate. Apa de colonie pentru bărbați Liz Claiborne Mambo for Men este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum oriental
  • parfum fougère
  • subliniază sex-appeal-ul și virilitatea naturale
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
limette, verbena, bergamota, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cedru, lacramioare, chimion, patchouli, scortisoara, trandafir, flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
brad, lemn de santal, patchouli, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Liz Claiborne

Liz Claiborne Inc a fost fondată în 1976 de catre Liz Claiborne, Arta Ortenberg, Leonard Boxer, și Jerome Chazen. Acesta a fost un succes imediat, cu vanzari de 2 milioane dolari în 1976 și 23 milioane dolari in 1978. Aceasta a fost prima companie înfiintata de o femeie sa fie enumerate în topul Fortune 500.
Primul parfum al companiei, Liz Claiborne pentru femei, in sticla triunghiular distinctiv, a fost introdus în 1986. Primul parfum pentru barbati, Claiborne, a fost lansat în 1989.
Parfumurile Liz Claiborne au fost realizate în colaborare cu parfumierii Olivier Polge, Guarin Pascal, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Negrin Pierre, Vinals Carlos, Benaim Carlos şi Harry Fremont.Parfumurile  Liz Claiborne completeaza perfect caracteristicile brandului de îmbracaminte, si anume lejeritatea si usurinta de purtare.

Rating Liz Claiborne Mambo for Men