ListerineClean & Fresh apă de gură impotriva cariilor dentare

Listerine Clean & Fresh apă de gură impotriva cariilor dentare
Listerine Clean & Fresh apă de gură impotriva cariilor dentare
Nou
500 ml
27RON

5,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LIR00834 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 24.09.2021

Descriere Listerine Clean & Fresh

O respirație proaspătă și un zâmbet strălucitor, acum mereu la îndemână. Apa de gură Listerine Cool Mint împrospătează respirația, combate placa dentobacteriană și protejează sănătatea dinților și a gingiilor cu până la 24 de ore. Descoperiți igiena corectă pentru cavitatea bucală.

Caracteristici:

 • distruge microbii și bacteriile care duc la o respirație neplăcută
 • reduce gingivita cu 21% mai mult decât periajul obișnuit
 • îndepărtează până la 99% dintre bacteriile care formează placa dentară
 • reduce placa dentară cu 52% mai mult decât periajul obișnuit
 • curăță dinții și linia gingivală cu 100% mai mult decât periajul simplu
 • menține gingiile sănătoase
 • asigură o respirație proaspătă

Ingrediente:

 • eucaliptol extras din eucalipt – luptă împotriva bacteriilor
 • mentol – reîmprospătează respirația și oferă o senzație de prospețime
 • timol
 • salicilat de metil

Cum se utilizează:
După efectuarea periajului dentar, clătiți gura cu conținutul lichid timp de 30 de secunde (cu 20 de ml) dimineața și seara, apoi eliminați conținutul. Produsul este destinat adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani. Nu înghițiți.

Despre brand Listerine

Marca Listerine | Listerine - ingrijire orala completa. Produsele Listerine pentru ingrijirea dentara completa isi au denumirea dupa medicul englez Joseph Lister, care a revolutionat operatiile chirurgicale si a initiat descoperirea atisepticelor, a operatiilor sterile si a strerilizarii  instrumentelor chirurgicale. Pentru inceput, marca Listerine fabrica produse pentru dezinfectare si incepand din 1920 s-a profilat pe produsele care indeparteaza efectul de gura urat mirositoare.
Istoria Listerine ne informeaza ca in 1879 Dr. Lawrence a descoperit compozitia care sta la baza produselor cu efect antiseptic. Incepand cu 1895 el a inceput sa promoveze produsele si stomatologii au descoperit ca Listerine poate sa lupte impotriva bacteriilor din cavitatea bucala. Treptat, Listerine a devenit un pionier in domeniu si in acelasi timp reprezenta si sinonimul luptei impotriva respiratiei urat mirositoare. In zilele noastre Listerine face parte din gigantul produselor farmaceutice Johnson & Johnson din Statele Unite, iar produsele sale sunt comercializate in peste 175 de tari.
Produsele Listerine sunt solutia revolutionara in combaterea bacteriilor din cavitatea bucala. Antisepticul Listerine poate distruge pana la 99% din bacteriile care cauzeaza depunerile dentare sau problemele cu gingiile. Listerine ne ofera o gama mult mai larga de produse si toate sunt solutii specializate pentru o anume problema. Produsele din gama "apa de gura" sunt focalizate pe protectia smaltului si a gingiilor. Brandul Listerine este corespondentul protectiei impotriva bacteriilor si al combaterii respiratiei urat mirositoare.
Apa de gura Listerine distruge eficient bacteriile si protejeaza sanatatea cavitatii bucale. Mai mult, brandul ne ofera o gama larga de produse care te ajuta sa iti mentii un zambet frumos.

Rating Listerine Clean & Fresh