LancômeSourcils Styler gel pentru sprancene

3×
Lancôme Sourcils Styler gel pentru sprancene
Lancôme Sourcils Styler gel pentru sprancene
Economisiți
115RON

Economisiți 28%
culoare 03 Brun 6.5 ml
82RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 1.261,54RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: LAM6129
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Sprâncenele frumos aranjate sunt baza oricărui look. Gelul pentru sprâncene, Lancôme Sourcils Styler, va fi o mână de ajutor în a adăuga sprâncenelor volum și în a le fixa; în plus, va rezista o zi întreagă. Compoziția de gel a acestuia se aplică cu ușurință și conferă firelor de păr un aspect natural și o textură frumoasă. Aplicatorul special a fost conceput într-un fel încât să vopsească doar sprâncenele, nu și pielea. Din toate aceste motive, gelul Lancôme Sourcils Styler a devenit produsul preferat al stilistei vedetelor, Lisa Eldridge.

Caracteristici:

  • creează volum, modelează sprâncenele și le fixează pe întreaga durată a zilei
  • oferă un aspect natural și o strălucire plăcută
  • aplicatorul, care vă permite o trasare precisă, a fost inspirat de pieptenele de păr
  • vopsește doar firele de păr, evitând pielea

Ingrediente:

  • extract din trandafiri – îngrijește sprâncenele și ameliorează aspectul acestora

Mod de utilizare:
Mai întâi, pieptănați-vă sprâncenele, cu ajutorul aplicatorului, începând de la partea exterioară până în mijloc, pentru un efect de volum maxim. Apoi pieptănați sprâncenele în sensul opus, pentru a le modela cu precizie. Gelul se poate folosi și în combinație cu un creion pentru sprâncene.

Caracteristici

Culoare
transparent

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.