LancômeLa Base Pro baza de machiaj

8×
Lancôme La Base Pro baza de machiaj
Lancôme La Base Pro baza de machiaj
Economisiți
188RON

Economisiți 5%
25 ml
177RON

În stoc | 708,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: LAM0865

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Baza de machiaj Lancôme La Base Pro prelungește rezistența fiecărui machiaj. Se îmbină perfect cu pielea și o lasă moale și fină, pregătită pentru aplicarea machiajului.

Caracteristici:

  • asigură un aspect perfect al machiajului pe tot parcursul zilei
  • netezește pielea și camuflează imperfecțiunile
  • umple ridurile fine și reduce vizibilitatea acestora
  • înmoaie suprafața pielii și unifică tonul de culoare
  • ușor de aplicat

Mod de aplicare:
Aplicați cu degetele o cantitate mică de bază pe pielea curată. Apoi, continuați să aplicați machiajul preferat.

Notino sfat
Pentru un aspect perfect și cu mai multă rezistență la machiaj, înainte de aplicarea bazei, vă recomandăm să folosiți soluția tonică Lancôme Tonique Éclat, apoi utilizați serul Advanced Génifique, iar dacă nu aveți tenul gras aplicați și iluminatorul de netezire de la Énergie de Vie.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.