LancômeMonsieur Big Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi

1×
Lancôme Monsieur Big  Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi
Lancôme Monsieur Big  Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi
9.6 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LAM07880

Ediție limitată de 12 farduri de ochi, cu nuanțe intense și finisaj mat sau metalic, pentru posibilități infinite. Cu paleta Lancôme Monsieur Big Eyeshadow Palette, puteți crea un elegant machiaj nude pentru zi, dar și un look dramatic, pentru seară.

Paleta Lancôme Monsieur Big Eyeshadow Palette este divizată în 3 zone - cele mai fine tonuri nude simbolizează prima vedere, nuanțele mai intense reprezintă prima întâlnire, iar tonurile întunecate seducătoare sunt destinate primei nopți împreună. Toate nuanțele sunt intens pigmentate și perfect rezistente la transfer sau la migrare, asigurând un aspect impecabil întreaga zi.

Caracteristici:

  • 12 nuanțe de culoare, cu efecte mate sau metalice
  • pigmentare intensă, culori saturate și rezistență de lungă durată
  • textură delicată, de pulbere fin măcinată, pentru o umbrire ușoară
  • oglindă pentru o aplicare comodă, oricând în timpul zilei
  • instrucțiuni pas cu pas, pentru 3 look-uri exclusive (Big Crush, Big Date, Big Night)

Mod de aplicare:
Fardurile se aplică pe pleoape folosind o pensulă, aplicatorul de spumă sau degetele. Se recomandă utilizarea unui primer înainte de aplicarea fardurilor, pentru o aderență mai bună.

Sfat Notino:
Pentru pleoape și mai intens colorate, aplicați fardul cu o pensulă umezită. Nuanțele metalice se aplică ideal cu buricele degetelor, pentru o strălucire intensă și radiantă.

Caracteristici

Culoare
violet, maro, roz, vișiniu
Consistență
pudra
Efect
rezistent

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.