Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matteruj cu persistență îndelungată cu efect mat

10×
Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte ruj cu persistență îndelungată cu efect mat
Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte ruj cu persistență îndelungată cu efect mat

Descrierea produsului Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte
Caracteristici

Rujul Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • efect mat
  • rezistență de lungă durată
  • pigmentare intensă

Cum se utilizează:
Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
mat, rezistent

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte