Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamanteau de parfum pentru femei

9×
Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant eau de parfum pentru femei
Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
355RON

Cod: LAM07723 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.11.2019
Ridicare personală
marți 26.11.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc scânteiază mai intens decât un diamant veritabil. Senzualitatea atemporală a compoziției este învăluită într-o aură de modernism sofisticat.

  • un parfum floral, cu aer oriental
  • ideal pentru toată ziua
  • o creație a parfumierilor Amandine Marie, Honorine Blanc și Christophe Raynaud

Compoziția parfumului:
Te îndrăgostești din primul moment de acordurile inițiale, de zmeură delicioasă și violete gingașe. Notele din inimă ascund magia freziilor și a trandafirilor de Damasc. Combinația desăvârșită, de vanilie, paciuli și migdale, din notele de bază, devine noua ta fascinație. Moscul alb, cu fine subtonuri lemnoase, conferă ansamblului eleganță și persistență.

Povestea parfumului:
Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc este povestea parfumată a unei noi seducții: o noapte de pasiune, urmată de albul zorilor. Flaconul, noua bijuterie din colecția emblematică La Nuit Trésor, este inspirat de puritatea absolută a diamantului alb. Aroma o îmbracă pe cea care-l folosește într-o strălucire inegalabilă, devenind un simbol al puterii și al frumuseții.

Compoziție

Note varf
zmeura, frunze de violete
Note inima
trandafir de Damasc, frezie
Note baza
mosc alb, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant