Lancôme Hypnôseeau de parfum pentru femei

36×
Lancôme Hypnôse eau de parfum pentru femei
Lancôme Hypnôse eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
496RON

Economisiți 36%
75 ml
317RON

Cod: LAM0210 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Lancôme Hypnôse
Compoziție

Uimitorul parfum al femeii care știe cum să câștige inima bărbatului iubit. Aceasta este apa de parfum pentru femei Lancôme Hypnôse. Unica aromă orientală acționează ca un elixir de dragoste, care le impune bărbaților să se întoarcă și să caute magia ascunsă a atracției.

  • un parfum foarte feminin și senzual
  • vă accentuează farmecul natural, căruia nu-i rezistă niciun bărbat
  • un flacon luxos, ale cărui margini creează locuri de lumină

Compoziția parfumului
Parfumul oriental lemnos debutează cu o combinație magică de note de pasiflora, care evoluează spre inima florală, cu iasomie tandră și o gardenie dulce și îmbătătoare. Baza lemnoasă cuprinde o notă de vetiver cu subtonuri pământii și vanilie dulce și caldă. Rezultatul este un parfum fin și necomplicat, plin de eleganță și de încredere de sine.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Lancôme Hypnôse a fost lansată în anul 2005. Este potrivită pentru orice anotimp. Cu aceasta, aveți toate șansele să deveniți unică și memorabilă, pentru toți cei din jur.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
floarea pasiunii
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Hypnôse