LancômeHypnôse Artliner dermatograf lichid de lunga durata

Lancôme Hypnôse Artliner dermatograf lichid de lunga durata
Lancôme Hypnôse Artliner dermatograf lichid de lunga durata
Economisiți
170RON

Economisiți 19%
culoare 08 Silver Metallic 1.4 ml
137RON

3 de buc. în stoc | 9.785,71RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: LAM07858
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Tânjiți după o privire profundă și seducătoare? Tușul de ochi lichid, cu persistență îndelungată, Lancôme Hypnôse Artliner are un aplicator din spumă, de înaltă precizie, care desenează contururi absolut exacte. Pigmentarea bogată asigură un machiaj de lungă durată, iar nuanța este disponibilă cu 3 efecte diferite - mat, metalic și satin.

Caracteristici:

  • persistent și rezistent la întindere
  • pigmenții saturați asigură un machiaj intens
  • aplicator de spumă, cu formă unică
  • disponibil cu 3 efecte, pentru diverse look-uri

Ingrediente:

  • combinația a 2 polimeri care formează o peliculă - rezistență de lungă durată

Mod de aplicare:
Linia se trasează pe pleoapă cu precizie, din colțul interior al ochiului spre exterior. Pentru rezultate perfecte, pregătiți în prealabil pleoapele cu primer și modelați forma sprâncenelor.

Sfat Notino:
Pentru un look clasic, trasați conturul de-a lungul liniei superioare a genelor, apoi desenați un triunghi deasupra colțului exterior. Pentru a realiza un machiaj fumuriu, desenați cu tușul pe pleoapă puncte fine și apoi uniți-le cu degetele. Pentru un aspect deosebit de senzual, trasați pe pleoapa superioară o linie groasă și intensă, dintr-un singur gest.

Caracteristici

Culoare
gri
Consistență
fluid
Efect
rezistent

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.