Lancôme Grandiôse mascara

18×
Lancôme Grandiôse mascara
Lancôme Grandiôse mascara
Economisiți
165RON

Economisiți 24%
culoare 01 Black 10 g
125RON

1.250RON / 100 g, incl. TVA
Cod: LAM2642 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse de machiaj Lancôme de minim 195 RON și primiți cadou mini fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear la 5 ml în nuanța Lys Rosé și Beige Diaphane.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Lancôme Grandiôse
Caracteristici

Visați la gene imense, magnific curbate, dintr-un singur gest? Rimelul Lancôme Grandiôse este conceput pentru gene perfect separate, voluminoase și întoarse uniform, realizate ușor și fără eforturi inutile.

Mânerul patentat Swan-Neck™, de forma unui gât de lebădă și peria de precizie captează genele de la rădăcină și le învelește perfect. În plus, datorită formei mânerului, ajungeți cu ușurință chiar și la cele mai mici gene, indiferent de forma ochilor. Fermecați-vă anturajul cu gene pur și simplu grandioase.

Caracteristici:

  • pentru gene perfect deschise, voluminoase și întoarse
  • învelește fiecare geană, de la rădăcină până la vârf
  • mâner curbat și periuță de precizie, pentru aplicare ușoară
  • asigură un rezultat perfect, indiferent de forma ochilor

Ingrediente:

  • Native Rose-Cell Extract™ – extract din celule stem de trandafiri

Mod de utilizare:
Apucați peria cu partea curbată în jos și începeți să aplicați rimelul pe gene, în colțul interior și la mijlocul ochiului. Continuați cu aplicarea la colțul exterior. La final, apucați peria cu partea curbată în sus și periați încă o dată genele - oferindu-le astfel o deschidere maximă.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru curbare, pentru volum

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Grandiôse18