Lancôme Génifique Advanced

set cosmetice III.

Lancôme Génifique Advanced set cosmetice III.
Lancôme Génifique Advanced set cosmetice III.
Lancôme Génifique Advanced set cosmetice III.

Cod: LAM07674 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Advanced Génifique Youth Activating Concentrate 30 ml + Génifique Youth Activating Cream 15 ml + Advanced Génifique Smoothing Eye Cream 5 ml

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse pentru machiaj de la Lancôme de minim 189 RON, și primiți cadou o apă micelară plus un lapte demachiant la 50 ml ideal pentru călătorii.
Lancôme Génifique Advanced

Caracteristici

Consistență
crema, ser
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, prevenirea aparitiei ridurilor, regenerarea si revigorarea densitatii pielii
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.