LancômeGénifique Advanced set de cosmetice III. pentru femei

Lancôme Génifique Advanced set de cosmetice III. pentru femei
Lancôme Génifique Advanced set de cosmetice III. pentru femei

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LAM07674

Advanced Génifique ser cu efect iluminator pentru toate tipurile de ten 30 ml + Génifique crema pentru reintinerire 15 ml + Advanced Génifique crema pentru conturul ochilor cu efect de lifting 5 ml

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, regenerare, restaurează densitatea pielii
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.