LancômeBlush Subtil fard de obraz sub forma de pudra

1×
Lancôme Blush Subtil fard de obraz sub forma de pudra
Lancôme Blush Subtil fard de obraz sub forma de pudra
Economisiți
232RON

Economisiți 18%
541 Make It Pop 5.1 g
190RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 3.725,49RON / 100 g, incl. TVA | Cod: LAM07796
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Radiați bună dispoziție cu blush-ul de pudră fină Lancôme Blush Subtil. Nuanța sa naturală și fresh rezistă pe pomeți întreaga zi. În plus, particulele mătăsoase și ultrafine aderă perfect la piele, pentru senzația delicioasă a unui confort durabil.

Caracteristici:

  • evidențiază lejer obrajii, creând un efect natural
  • textura fină și mătăsoasă se contopește perfect în piele
  • nuanțele gamei sunt ușor de combinat cu rujul preferat
  • ambalaj modern, luxos și compact, potrivit și pentru călătorii
  • peria profesională nu lasă dungi, asigurând un rezultat perfect
  • simplu de aplicat, chiar și fără oglindă

Mod de aplicare:
Pentru bujori în obrăjori, aplicați blush-ul ușor deasupra pomeților, înspre tâmple, folosind peria inclusă. Pentru accentuarea pomeților, prelungiți zona de aplicare în jurul colțului exterior al ochiului, până la sprâncene. Pentru finalizarea conturului, aplicați blush-ul direct sub pomeți, pornind de lângă marginea de sus a urechii.

Caracteristici

Culoare
roz

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.