Lalique L'Insoumis Eau de Toilette pentru bărbați

7×
Lalique L'Insoumis Eau de Toilette pentru bărbați
Lalique L'Insoumis Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
439RON

Economisiți 69%
100 ml
134RON

134RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0952 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 27.02.2021

Descriere parfum Lalique L'Insoumis
Compoziție

Viața este mai picantă cu un praf de piper și o picătură de rom. Atemporala apă de toaletă pentru bărbați Lalique L'Insoumis este creată pentru aventurierul modern și carismatic, care nu se teme să înoate împotriva curentului. Nu fiți printre cei care urmează tendințele. Dictați-le!

  • un parfum carismatic, lemnos-picant 
  • potrivit pentru zi, mai ales între toamnă și primăvară
  • parfumul a fost lansat în anul 2016

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu note de bergamotă citrică, de busuioc proaspăt și de rom delicat. Acestea sunt urmate de piperul înțepător, de lavanda delicată și de tonurile liniștitoare ale salviei sclarea. Baza impresionantă a compoziției aromate este dominată de acorduri lemnoase de paciuli, cu mușchi și vetiver.

Povestea parfumului
Flaconul transparent, în stil modern art deco, are pe lateral un relief negru cu motive de ferigă. Această decorație simbolizează spiritul liber și se referă la vazele emblematice din 1926, ale artistului francez René Lalique.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
busuioc, bergamota, rom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda, piper negru, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, patchouli, muschi, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique L'Insoumis7