Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Eau de Toilette pentru bărbați

19×
Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Eau de Toilette pentru bărbați
50 ml

Cod: LAL0066 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme
Compoziție

Încă din primul moment, apa de toaletă Lalique Hommage À L'Homme vă oferă experiența unei ode aduse masculinității pure, precum și călătoriilor pline de imaginație și de emoție. Subliniați-vă personalitatea de bărbat adevărat, cu un parfum de zi plin de tonuri picante și pământii.

  • un parfum lemnos picant
  • pentru bărbații care nu se tem să iasă în evidență
  • poate fi folosit atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Tonurile de vârf ale parfumului Lalique Hommage À L'Homme armonizează esențe aparent incompatibile, ca șofranul, bergamota și violetele. Acest debut inedit evoluează spre căldura picantă a boabelor de tonka și de piper, iar întregul concert se încheie magistral cu acorduri exotice de lemn de oud, de mosc viril și de labdanum.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frunze de violete, bergamota, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, tonka, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
galeopsis ladanum, mosc, agar
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme19