Lacoste Red

eau de toilette pentru bărbați 125 ml

10×
Lacoste Red eau de toilette pentru bărbați 125 ml
Lacoste Red eau de toilette pentru bărbați 125 ml
Lacoste Red eau de toilette pentru bărbați 125 ml
Lacoste Red eau de toilette pentru bărbați 125 ml
ZhCSIiw2POY
365RON

Economisiți 52%
125 ml
174RON

Cod: LAC0122 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Lacoste Red
125 ml | 174RON

Descriere parfum Lacoste Red

Lacoste Red este un parfum bărbătesc jucăuş, de vară. Combină nepăsare şi ferocitate, simbolizate de emblema cu crocodilul pe un fundal roşu sălbatic. Parfumul ascunde un cocteil de ingrediente aromatice amestecate profesionist.

În parfumul Lacoste Red găsiţi, de exemplu, notele zemoase de măr verde Manzana şi acordurile de lemn rar, completate perfect de paciuli şi de cedru. Parfumul este de zi, dar îl veţi folosi cu plăcere şi seara.

Designul flaconului este simplu, dar elaborat până la ultimul detaliu. Lacoste Red nu alunecă din nicio mână bărbătească, datorită şanţurilor ingenioase din părţile laterale ale flaconului.

Împreună vă puteţi arunca în vâltoarea tuturor bătăliilor pe care vi le rezervă viaţa, pe care le veţi câştiga cu siguranţă, pentru că Lacoste Red este parfumul învingătorilor. Parfumul a fost lansat în anul 2004.

Compoziție

Note varf
mar, thuja
Note inima
cedru, iasomie, molid
Note baza
mosc, patchouli, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Red

Adaugă o nouă recenzie

4.0
10 Evaluare
5
2
1
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală