label.m Therapy Age-Defying ulei de argan pentru stralucire

1×
label.m Therapy  Age-Defying ulei de argan pentru stralucire
label.m Therapy  Age-Defying ulei de argan pentru stralucire
100 ml

Cod: LBM1613 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere label.m Therapy Age-Defying
Caracteristici

Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr label.m Therapy Age-Defying îl face mai moale și îi oferă strălucire.

Caracteristici:

  • oferă părului rezistență și flexibilitate
  • conferă părului o moliciune de catifea
  • regenerează și protejează intens părul
  • dă strălucire părului

Cum se utilizează:
Se aplică pe lungimile și pe vârfurile părului uscat sau umed. Se poate utiliza în fiecare zi.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Substanțe active
ulei de argan

Despre brand label.m

Frumusete label.m | label.m - o abordare creativa pentru un par perfect. Label.m este un brand dezvoltat de stilisti profesionali sub supravegherea creativa a celebrilor Toni Mascolo si Sacha Mascolo-Tarbuck.
Lansata in Londra in 2005, marca label.m s-a angajat in misiunea de a inspira si incuraja creativitatea si individualitatea stilistilor profesionali, dar si in a starni imaginatia tuturor clientilor din intreaga lume. 
Ani de experienta in dezvoltarea de produse, plus colaborarea cu o echipa artistica vizionara, acum deja legendara (TONI & GUY), au dus la patentarea de noi tehnici si inovatii, care incorporeaza ultimele tendinte in ingrijirea si tratarea parului.
Dezvoltarea produselor label.m implica atat profesionisti din domeniu, cat si clienti din intreaga lume. Astfel încat acest brand nu indeplineste doar criteriile stricte impuse produselor de infrumusetare, ci si raspunde dorintelor si nevoilor clientilor. Toate produsele sunt testate, label.m garantand eficienta lor 100%. Deviza celor de la Label.m este de a oferi produse de calitate si sanatoase pentru ingrijirea parului, ceea ce i-a propulsat ca lideri in domeniu.
Label.m aduce pe piata o gama de produse de ingrijire a parului, atat pentru uz in saloanele profesionale, cat si de acasa. Aditivii folositi sunt obtinuti prin extractie din substante naturale, ceea ce garanteaza produse cosmetice de inalta calitate care contin doar ingrediente active naturale, pure, pentru a asigura sanatatea parului si a scalpului.
Label.m este lider de piata, stabilind tendinte in industria cosmeticelor pentru par. Produsele nu sunt testate pe animale, iar raportul calitate-pret este unul excelent.
Label.m, pentru ca parul tau merita ce e mai bun!

Rating label.m Therapy Age-Defying1