Kiwi Shoe Passion ciorapi invizibili

Kiwi Shoe Passion ciorapi invizibili
Kiwi Shoe Passion ciorapi invizibili
Invisible Stockings For Ultimate Comfort 100 ml

Cod: KIW1312 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul care15 în coșul de cumpărături și primiți 15% reducere la produsele pentru îngrijirea corpului. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Kiwi

Frumusete Kiwi | Kiwi - o pasiune pentru pantofi. Kiwi, brand-ul companiei SC Johnson ofera produse de inalta calitate pentru ingrijirea incaltamintei.
Istoria Kiwi dateaza inca din 1906, atunci cand William Ramsay concepe o excelenta lotiune de ingrijire pentru pantofi, pe care a numit-o "Kiwi", in onoarea sotiei sale venita din Noua Zeelanda, casa unicelor pasari Kiwi. Pana in 1924 produsul a fost vandut in peste 50 de tari.
Marca Kiwi s-a extins rapid, iar odata cu asta si gama de produse. Astazi produsele Kiwi sunt disponibile in mai bine de 200 de tari. Astfel, Kiwi ramane marca numarul unu de produse pentru ingrijirea pantofilor.
Filosofia din spatele brand-ului este aceea ca pantofii cu adevarat de calitate pot fi foarte scumpi si de aceea este important sa le prelungim durata de viata cu produse adecvate. Iar oferta Kiwi este foarte variata, incluzand talpi interioare, odorizante de pantofi, lotiuni de ingirjire a incaltamintei si multe alte produse complementare, cum ar fi ciorapii invizibili pentru un confort de neegalat.
Cu produse marca Kiwi, pantofii vor arata mai frumosi, vor tine mai mult timp si vor putea fi purtati cu cel mai mare grad de confort.

Rating Kiwi Shoe Passion