Kérastase Soleil Huile Sirène Ulei hidratant cu vapori in doua faze cu efect de plajă

2×
Kérastase Soleil Huile Sirène Ulei hidratant cu vapori in doua faze cu efect de plajă
Kérastase Soleil Huile Sirène Ulei hidratant cu vapori in doua faze cu efect de plajă
cu filtru UV 150 ml

  • Kérastase Soleil Huile Sirène Ulei hidratant cu vapori in doua faze cu efect de plajă
  • Kérastase Soleil Huile Sirène Ulei hidratant cu vapori in doua faze cu efect de plajă
Cod: KER03695 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul k20 în coșul de cumpărături și primiți 20% reducere la toată gama Kérastase. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Kérastase Soleil Huile Sirène
Caracteristici

Fermecați toți marinarii cu un păr frumos, ca un cântec de sirenă. De-a lungul întregii zile fierbinți petrecute la plajă, ceața hidratantă uleioasă în două faze, pentru efect de plajă, Kérastase Soleil Huile Sirène hrănește și protejează părul și, în plus, accentuează onduleurile naturale create de apa sărată în păr. Buclele dvs. de plajă nu au arătat niciodată atât de fantastic.

Caracteristici:

  • protejează părul împotriva radiațiilor UV
  • creează în păr bucle de plajă lejere
  • nu lipește părul
  • hrănește cuticulele părului

Ingrediente:

  • vitamina E – previne ruperea părului, combate agresiunile externe și menține părul regenerat în profunzime
  • apă de cocos – hidratează părul și îl menține ușor de pieptănat
  • filtru UV – protejează firul de păr împotriva daunelor produse de radiațiile UV

Aplicare:
Agitați bine ceața și pulverizați pe părul uscat sau umed, mai ales pe vârfuri. Lăsați să se usuce natural. Puteți folosi ceața și înainte de împletirea părului, pentru bucle mai pronunțate.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, Accentuarea buclelor, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Lungimea părului
păr lung
Probleme cu părul
Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Soleil Huile Sirène2