Kérastase K Couture Lac cu efect de fixare

2×
Kérastase K Couture Lac cu efect de fixare
Kérastase K Couture Lac cu efect de fixare
Economisiți
107RON

Economisiți 31%
300 ml
74RON

25RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KER1346 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Kérastase de minim 200 RON și primiți cadou serul cu protecție termică Genesis Défense Thermique la 45 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 03.03.2021

Descrierea produsului Kérastase K Couture
Caracteristici

Bucurați-vă de o fixare durabilă a coafurii, fără efect lipicios nedorit. Fixativul de păr Kérastase K Laque Couture creează o ceață fină, care vă întărește perfect coafura, menținând totodată capacitatea de deplasare a șuvițelor individuale.

Caracteristici:

  • Asigură coafurii o fixare medie, de lungă durată
  • protejează părul împotriva umezelii și a electrizării, timp de 24 de ore
  • părul devine moale, strălucitor și plin de viață
  • nu încarcă și nu lipește părul

Ingrediente:

  • polimeri micronizați – asigură o memorie flexibilă a formei
  • polimeri de fixare – păstrează forma coafurii

Aplicare:
Se agită înainte de utilizare. Se pulverizează uniform fixativul pe părul uscat, de la o distanță de 10-15 cm.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase K Couture2