Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum pentru femei

4×
Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum pentru femei
Kenzo Kenzo World Intense Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
296RON

395RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KZO2328 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Kenzo Kenzo World Intense
Compoziție

Kenzo World Intense este o apă de parfum dinamică: o explozie de prospețime florală, care vă accentuează instantaneu feminitatea.

  • o compoziție intens florală
  • pentru femei energice și sigure pe sine
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Înviorătoarea apă de parfum debutează cu tonuri dulci, de prune. Sunt urmate de un fermecător buchet de iasomie și de bujori. Compoziția parfumată este desăvârșită, la final, de căldura dulce a acordului de ambroxan.

Povestea parfumului
Apa de parfum Kenzo World Intense a fost lansată în anul 2017. Este o versiune intensă a parfumului original Kenzo World, din anul 2016. Este o compoziție a renumitului parfumier Francis Kurkdjian.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pruna, bujor
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie
Grupe de parfumuri
florale, gurmand

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Kenzo World Intense4