Kenzo Kenzo World Eau de Parfum pentru femei

9×
Kenzo Kenzo World Eau de Parfum pentru femei
Kenzo Kenzo World Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
75 ml
282RON

376RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KZO2137 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 26.01.2021

Descriere parfum Kenzo Kenzo World
Compoziție

Modă și stil, într-un flacon jucăuș. Aceasta este apa de parfum pentru femei Kenzo World, rezultatul colaborării directorilor artistici ai brandului Kenzo, Carol Lim și Humberto Leon. Compoziția sa parfumată vă subliniază perfect feminitatea și vă oferă o picătură de siguranță de sine, în fiecare zi.

  • un parfum floral
  • ideal pentru zi
  • într-un flacon original, în formă de ochi

Compoziția parfumului
La debutul acestei compoziții feminine și pline de încredere simțiți delicatul bujor, care continuă, în inimă, cu tonurile profunde ale iasomiei egiptene. Experiența olfactivă se încheie perfect, cu note de ambroxan la baza parfumului.

Povestea parfumului
Apa de parfum Kenzo World a apărut în anul 2017. Este prima creație colectivă a directorilor artistici ai brandului Kenzo, Humberto Leon și Carol Lim. Scopul lor era să creeze o aromă care să exprime lumea modei prin ochii lor. Selecția esențelor individuale a fost realizată de parfumierul Francis Kurkdjian. Flaconul deosebit, în forma de ochi tipică seriei Kenzo World, a fost proiectat de Patrick Li.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bujor
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Kenzo World9