Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

10×
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
100 ml
225RON

Cod: KZO0103 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme umple vara cu prospețimea distracțiilor acvatice. Vă va face să vă simțiți mereu proaspăt, plin de vigoare și de energie și neînfrânat ca marea. Celebrați libertatea și prospețimea lunilor de vară!

  • un parfum citric acvatic
  • pentru bărbatul care trăiește viața din plin
  • mai ales pentru zile calde

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri senzuale, de piper verde, în combinație cu lămâie proaspătă și yuzu. În inima parfumului, veți fi fermecat de menta delicată, urmată de lemnul cald de cedru și de moscul captivant.

Povestea parfumului
Senzualul parfum creează o legătură invizibilă între ea și el. Flaconul original, evocând culoarea unei piscine, reflectă perfect caracterul acvatic al parfumului.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
yuzu, piper verde, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lotus, menta, tonuri acvatice
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cedru
Grupe de parfumuri
citrice, acvatice

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme10