KenzoFlower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum pentru femei

5×
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum pentru femei
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
575RON

Economisiți 40%
100 ml
345RON

345,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KZO1520 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.10.2021

Descriere Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet
Compoziție

O floare în dar aduce bucurie. A primi în dar un buchet de flori înseamnă o explozie de arome minunate, care încântă simțurile. Este o descriere fidelă a apei de parfum pentru femei Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet. Cedați farmecului acestui parfum, în care recunoașteți prospețimea și eleganța reginei tuturor florilor – trandafirul – completată de fructe delicate, cu un rezultat absolut captivant.  

  • un parfum floral, acompaniat de subtonuri lemnoase
  • un alt parfum ca un val de fericire, din seria Flower by Kenzo
  • lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețimea delicioasă a perelor Nashi. La scurt timp, înfloresc tonurile bogate și inimitabile ale trandafirului bulgăresc și notele luminoase, aproape verzi, ale florii de gardenie. Toate acestea sunt completate de aroma de fructe a lemnului de migdal, cu subton cremos, care persistă pe tot parcursul estompării parfumului.

Povestea parfumului
Discret, dar și absolut unic și remarcabil, parfumul Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet este o altă capodoperă a parfumierului Alberto Morillas. Simbolul macului de câmp, care definește linia Flower by Kenzo, împodobește și acest parfum, decorând și flaconul.

Designul flacoanelor (3 în total) a fost proiectat de Serge Mansau, iar ideea unei flori într-o metropolă a devenit inspirația creației sale. Dacă linia subțire și înaltă a flaconului a fost inspirată de un mac în adierea vântului sau de linia gâtului unei femei, rămâne o enigmă. Cert este însă că accentuează perfect conținutul delicat și eteric al acestui parfum unic.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para asiatica
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie, trandafir bulgaresc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de migdale
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet5