Katy PerryMeow Eau de Parfum pentru femei

26×
Katy Perry Meow Eau de Parfum pentru femei
Katy Perry Meow Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: KAT0014

Lăsați-vă inspirată de frumusețea și prietenia unei pisici adorabile. Apa de parfum pentru femei Katy Perry Meow, conține un amestec de arome dulci și seducătoare, fiind accesoriul perfect la întâlniri sau petreceri. Un parfum provocator și sexy pentru femeile spontane, care gustă fiecare formă de distracție.

  • pentru femeia spontană
  • potrivit pentru toată ziua
  • parfum floral-fructat

Compoziția parfumului
La început, parfumul debutează cu note suculente de pere și mandarină, combinate cu iasomia caldă și gardenie. Inima parfumului este formată din floare de portocal, lăcrămioare și caprifoi. Baza dulce a creației conține note călduroase de vanilie, mosc și lemn de santal, care oferă parfumului un accent provocator și sexy.

Povestea parfumului
Katy Perry Meow este cel de-al doilea parfum lansat din brandul Katy Perry. Parfumul a fost lansat în anul 2011 și este inspirat de stilul de viață distractiv și lipsit de griji a cântăreței americane Katy Perry. Un parfum incredibil de feminin și de senzual, care știe să provoace sentimente de siguranță și de liniște.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, iasomie, para, gardenie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare, caprifoi, flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, vanilie, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Parfumurile Katy Perry | Katy Perry – parfum cu străluciri de faimă. Cântăreaţa, compozitoarea şi actriţa Katheryn Elizabeth „Kathy“ Hudson, cunoscută în show business sub numele de Katy Perry, a devenit faimoasă datorită melodiei „I Kissed a Girl“ din anul 2008, iar din acel moment faima sa continuă să crească. Din anul 2010 numele său este legat şi de parfumuri.
Printre cele mai strălucitoare succese ale lui Katy Perry se numără unsprezece nominalizări la premiul Grammy, glasul împrumutat Ştrumfiţei din filmul despre faimoasele personaje albastre (Ştrumfii) şi autobiografia de succes în 3D (Katy Perry: Part of Me).
Primul său parfum, numit Purr, a fost lansat în anul 2010 în cooperare cu corporaţia Firmenich. Acest parfum feminin fascinează printr-o aromă dulce de fructe, cu tonuri de piersică, iasomie sau cocos şi, de asemenea, prin flaconul original, stilizat în formă de pisică mov cu ochii ca de diamant.
Atracţia felină a pisicuţei a inspirat şi foarte dulcele parfum Meow, creat în anul 2011 în cooperare cu corporaţia Givaudan. Şi acest parfum are un flacon fermecător, în formă de pisică. Unul din cele mai noi parfumuri Katy Perry provine din anul 2014, creat în cooperare cu Coty. Killer Queen Oh So Sheer este un parfum lejer de flori şi fructe, potrivit mai ales pentru zile calde şi bună dispoziţie. Superbul flacon aminteşte de forma unei pietre preţioase.
Parfumurile Katy Perry atrag prin originalitate şi prin flacoanele deosebite. Sunt unice, ca şi inconfundabila şi carismatica solistă care le-a împrumutat numele.