KallosProfipil emulsie activa pentru colorarea spencenelor si a genelor

Kallos Profipil emulsie activa pentru colorarea spencenelor si a genelor
Kallos Profipil emulsie activa pentru colorarea spencenelor si a genelor
60 ml

Cod: KAL1821 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Kallos Profipil
Caracteristici

Produsul Kallos Profipil intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • aplicare rapidă și ușoară, din confortul de acasă

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție completă

AQUA, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, LAURETH-3, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, PARFUM, SIMETHICONE, OXYQUINOLINE SULFATE, ETIDRONIC ACID, TETRASODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
transparent
Culoare
transparent

Despre brand Kallos

Produsele cosmetice Kallos – frumusețe accesibilă. Kallos, gamă de cosmetice originară din Ungaria, oferă produse de calitate și accesibile ca preț pentru îngrijirea profesională a părului, a pielii și a corpului, precum și o gamă largă de produse pentru machiaj.
Brand-ul Kallos a fost fondat  în anul 1978 de John Kallos, împreună cu fiicele sale. Produsele acestui brand sunt cunoscute astăzi atât în Ungaria, cât și în multe alte ţări, nu doar pentru preţurile accesibile, dar și pentru calitatea și inovațiile cu care se prezintă din domeniul designului. Kallos pune de asemenea accent pe seriozitate și pe respectul față de client, precum şi pe un sortiment extins și flexibil în ceea ce privește cerinţele pieței.
Produsele Kallos pentru îngrijirea părului oferă soluții pentru numeroasele probleme ale părului și ale scalpului. Cuprind o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, produse care nu necesită clătire, dar și produse de coafat. Cosmeticele  Kallos oferă ca rezultat un păr moale, strălucitor și plin de viață, parfumat cu arome florale sau fructate.
Oferta bogată de cosmetice decorative, de la lacuri și uleiuri de unghii, la mascara, rimel, creioane, farduri de pleoape, până la fond de ten, pudră, corectoare și farduri de obraz vă va surprinde - pe lângă o calitate în care puteți avea încredere - și prin prețurile surprinzător de convenabile, la fel ca în cazul produselor pentru îngrijirea corpului. Paleta largă de geluri de duș pentru diverse cerinţe ale pielii, de creme regeneratoare pentru mâini sau de lapte de corp hidratant și nutritiv este oferită de Kallos în ambalaje cu un design plăcut și original.
Oferta de produse a brand-ului Kallos este suficient de extinsă accesibilă fiecărei persoane.

Rating Kallos Profipil