Juliette has a gun Into the Void Eau de Parfum unisex

Juliette has a gun Into the Void Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Into the Void Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
1.235RON

Economisiți 39%
75 ml
750RON

1.000,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JHG1387 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Juliette has a gun Into the Void
Compoziție

Pentru toți. Fără excepție. Apa de parfum unisex Juliette has a gun Into the Void se potrivește excelent atât pentru femei, cât și pentru bărbați și vă pune în valoare personalitatea.

  • parfum lemnos
  • parfum oriental
  • unisex – pentru bărbați și femei
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lemn dulce
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
orhidee, tonka
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, cedru, patchouli, lemn de guaiac, papyrus
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Into the Void