Juliette has a gun Into the Void

eau de parfum unisex 75 ml

Juliette has a gun Into the Void eau de parfum unisex 75 ml
Juliette has a gun Into the Void eau de parfum unisex 75 ml
75 ml

Cod: JHG1387 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandului Juliette has a gun acum cu 12% reducere. Pentru a beneficia de reducere folosiți codul promoțional juliette12ro în coșul de cumpărături. Bucurați-vă de mirosul distinctiv și provocator al parfumurilor din brandul Juliette has a gun.
Juliette has a gun Into the Void
75 ml

Descriere parfum Juliette has a gun Into the Void

Parfumul unisex Juliette has a gun Into the Void este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum lemnos
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
lemn dulce
Note inima
orhidee, tonka
Note baza
ambroxan, cedru, lemn de guaiac, papyrus, patchouli
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Into the Void

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!