Juicy Couture Viva La Juicy Gold CoutureEau de Parfum pentru femei

25×
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum pentru femei
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum pentru femei
100 ml
222RON

Cod: JUC0121 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 29.10.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 28.10.2020

Descriere parfum Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture
Compoziție

Obișnuiți-vă să obțineți complimente zilnice! Apa de parfum Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture subliniază stilul decadent al femeilor romantice și evocă atmosfera veselă, entuziastă și lipsită de griji a vacanței mult visate. Aroma floral-fructată reflectă o senzualitate puternică care fascinează încă de la prima încercare.

  • un parfum dulce
  • special creat pentru femeia romantică
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Vârful compoziției parfumate debutează cu acorduri proaspete și suculente de fructe de pădure. Acordurile care stau în inima parfumului sunt florile de caprifoi și iasomia seducătoare. Baza creației surprinde prin cihlimbar, caramel, lemn de santal proaspăt și vanilie, făcând aroma irezistibilă și senzuală.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture este o este o aromă floral-fructată, care a fost lansată în anul 2014. Sticla parfumului de culoare aurie, este înconjurată de o fundiță neagră distinctivă, care conferă creației o tentă senzuală și romantică.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
fructe de padure
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
Jasmine (arab), caprifoi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, caramel, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Juicy Couture

Parfum Juicy Couture | Juicy Couture - Inca dinainte ca Juicy Couture sa lanseze pe piata parfumuri si colonii, numele companiei a fost asociat cu hainele moderne si scumpe. Juicy Couture este o companie de renume mondial, cunoscuta pentru creatiile vestimentare, treninguri si genti. Varietatea de culori si materiale, a atras atentia multor celebritati ca si  Madonna. Juicy Couture este o companie creata de  Skaist-Levy and Gela Nash-Taylor in Los Angeles. Primul parfum Juicy Couture a fost creat in august, 2007. Dtorita notorietatii brandubului, produsul a devenit repede unul dintre favoritele clientilor.

Rating Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture25