John GallianoParlez-Moi d'Amour Eau Fraîche Eau de Toilette pentru femei

John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche Eau de Toilette pentru femei
John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche Eau de Toilette pentru femei
50 ml

Cod: JGA0100 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche
Compoziție

Oferiți-vă puțină răcoare în zilele toride și nu numai. Apa de toaletă pentru femei John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche vă învăluie într-un parfum radiant, cu tonuri citrice, care insuflă energie și înviorează simțurile.

  • parfum floral
  • parfum citric
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
coacaz, iasomie, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
chiparos, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand John Galliano

John Charles Galliano s-a născut în Gibraltar în 1960, într-o familie de catolici. În 1966, familia a emigrat în Anglia și s-a stabilit în sud-estul Londrei. Aici, John Galliano urmează Liceul Wilson și apoi studiază designul vestimentar la Colegiul de Artă și Design Central Saint Marting. A absolvit cu onoruri, iar prima sa colecție „Les Incroyables“, inspirată de Revoluția franceză, a avut un succes instantaneu și a fost cumpărată de boutique-ul Browns.
Galliano a pus curând bazele propriei sale firme. În jurul anului 1988, investitorii îi recomandă să-și mute sediul la Paris, ceea ce însă nu s-a materializat imediat. În cele din urmă, evitând cu greu falimentul, se mută la Paris de-abia în 1990, atunci când decide să renunțe la rutina vieții sale londoneze.
Cu ajutorul lui Amy Wintour și a altor câtorva investitori, Galliano se redresează financiar. În 1995 se alătură firmei Givenchy ca designer și critic, iar cincisprezece luni mai târziu se mută la Dior. A lucrat la Dior timp de 15 ani, până în anul 2011, când a fost acuzat de o infracțiune penală pe motiv rasial. A fost găsit vinovat și condamnat.
A pătruns în lumea parfumurilor încă din 2008, când a lansat prima sa creație - John Galliano John Galliano. Acest parfum este adesea considerat ca fiind mistic sau „goth“. Un alt parfum celebru este creația cu note de afine și de trandafiri Parlez-Moi d'Amour. La crearea parfumurilor a colaborat cu parfumieri precum Christine Nagel, Auréliene Guichard și Alineor Massenet.  

Rating John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche