John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier lac cu fixare puternică pentru par cret

John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier lac cu fixare puternică pentru par cret
John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier lac cu fixare puternică pentru par cret
250 ml
34RON

13,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0025 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier
Caracteristici

Cunoașteți vreun spray care să protejeze părul de umezeală, la fel de bine ca o umbrelă? Fixativul puternic, pentru păr ondulat și făcut permanent, John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier asigură o fixare puternică și protejează eficient părul împotriva umidității. Bucurați-vă de o coafură durabilă, așa cum o doriți, chiar și în condiții solicitante.

Caracteristici:

  • fixează forma părului ondulat, fără să-l lipească sau să-l încarce
  • protejează părul împotriva umidității și elimină electrizarea
  • formula delicată acoperă perfect fiecare fir de păr

Compoziție:

  • cheratină
  • polimeri

Aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare. Mențineți doza în poziție verticală și pulverizați pe păr, de la o distanță de 25-30 cm.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Fixare, Accentuarea buclelor
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier