John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier ulei de par regenerator

1×
John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier ulei de par regenerator
John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier ulei de par regenerator
100 ml

Cod: JOF02030 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier
Caracteristici

Aspect elegant, nutriție și un luciu perfect, dintr-un singur gest. Uleiul regenerator pentru păr, John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier este ca un elixir miraculos pentru părul uscat, fragil sau ondulat. Este creat în colaborare cu profesioniști. Rezultatul este un păr moale și lucios, cu aspect superb.

Caracteristici:

  • înmoaie părul cu până la 50%
  • dă strălucire părului
  • protejează cuticula părului în timpul tratamentului termic

Compoziție:

  • ulei de argan

Aplicare:
Aplicați o pompă de ulei de-a lungul șuvițelor de păr uscat cu prosopul. Nu aplicați direct pe rădăcini. Nu clătiți. Pentru rezultate optime, folosiți împreună cu spuma de păr din aceeași gamă.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe, Prevenirea despicării vârfurilor, nutriție
Substanțe active
ulei de argan
Probleme cu părul
păr degradat, păr uscat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier1